Gullaschsuppe – med en masse smag

gullaschsuppe

En rigtig lækker simreret med masser af saft og kraft 😀 Og mætter virkelig meget 🙂

Indeholder en masse protein og en masse gode fiber fra de grov grøntsager.

Til 4 pesoner: 

  • 1,2 kg Oksebov
  • 50 g. smør (til stegning)
  • 3 porre
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 stor pastinak
  • 3 store gulerødder
  • 1 dåse hakket tomater
  • 1/2 liter vand
  • 2-3 tsk salt
  • 1-2 tsk peber
  • 8 stk. kartofler (skal først koge med 1 time før servering).

Fremgangsmåde: 

  1. Skær okseboven i tern, gem benet hvis der er ben med i boven, det skal koge med da det giver kraft og smag.
  2. Rens porre, skræl løgene, hvidløg, pastinak og gulerødder.
  3. Hak grøntsagerne en mundrette bider.
  4. Brun kødet af i smørret.
  5. Tilsæt grøntsagerne og rør det godt sammen.
  6. Tilsæt vand og hakket tomater. Og tilsæt krydderierne.
  7. Lad det stå og simre i 3-4 timer.
  8. Skræl kartoflerne og skær dem i tern, tilsæt dem suppen 1 time før du servere suppen, så de kan stå og simre sig møre.
  9. Jo længere det står og simre –  jo bedre bliver det.

Servere suppen med:

Velbekomme.

gullasch