De her spinat pandekager er gluten- og laktosefri – de er saftige og lækre og perfekte med fyld i.
…. Og det bedste er at de er virkelig nemme at lave.
Til 4 personer:
Pandekagerne:
- 4 æg
- 1,5 dl mandelmælk
- 70 g. fuldkorns rismel
- 2 håndfulde hakket spinat
- 2 revet gulerødder
- 1 tsk salt
- 1/2 tsk peber
Kødfyldet:
- 350 g øko oksekød 4-7% fedt
- 2 porrer
- 1 rødløg
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk tang krydderier (kan undlades).
- 1 tsk salt
- 1 tsk peber
Fremgangsmåde:
Pandekagerne:
- Skyl spinaten og skræl gulerødderne.
- Hak spinaten og riv gulerødderne.
- Rør æg, mel, mælk og krydderierne sammen.
- Rør spinat og gulerødderne i massen.
- Varm en pande op med lidt rapsolie.
- Hæld pandekagedejen på den varme pande, og vend den når den er bagt på den ene side og bag nu den anden side. Bag i alt 4 pandekager af denne portion.
Kødfyldet:
- Rens porerne, skræl løget og hvidløget.
- Hak det hele.
- Svits løgblandingen i en varm pande med lidt rapsolie.
- Lad det stå og svitse et par minutter.
- Tilsæt kødet og vend det sammen med løgene.
- Lad det stå og simre, ind til kødet er brunet af.
- Tilsæt nu salt og peber og smag det til, så du får det som du vil have det.
Andet fyld:
- Frisk spinat eller spidskål
- Avokado
- Agurk
- Tomat
- Revet gulerod
- Peberfrugt
Velbekomme.
Kan man bruge alm.mælk og mel?
Ja kan du godt 🙂
de smager fanrastisk 😊
[…] Mandag: Spinat æggewraps med oksekød og grønt! […]
Tang krydderi er det bare salt eller hvad?
Hej Helene:-) Er det affedtet mandelmel du bruger eller bare det der svarer til selv at male mandler til mel? VH Mette
Du kan sagtens bruge det du selv laver😉👍🏻