Lidt om min app!

helenes-sunde-koekken

Skriver dette indlæg – da jeg har haft en del, der har spurgt om mine madopskrifter ikke kommer på appen.

…. Og nej det gøre de ikke lige foreløbig, da jeg først skal have fundet en løsning sammen med makeable.dk (appudviklerne), så app’en ikke bliver rodet og for uoverskuelig.

Appen skal forblive nem og overskuelig.

I tidernes morgen hvor jeg lavede min app, var jeg kendt for at lave sundere alternativer til søde sager.

Det var de opskrifter appudviklerne fik øjnene op for, og vil derfor gerne lave en app sammen med mig, da de synes det kunne være en sjov opgave. Derfor indeholder appen og så kun sundere alternativer til søde sager, der er glutenfri og fri for sukker.

Der har være folk der har brokket sig over at min app, kun indeholder opskrifter på ‘søde sager’ men sådan har det hele tiden været, og hvis i tog jer tid til at læse, inden i købte app’en så står det der og så.

app

apppp

….. Og ja jeg ved godt at min app hedder ‘Helenes sunde køkken’ og det er et vidt begreb, men det er det navn jeg er kendt for gennem Instagram og Facebook. Så derfor skulle appen og så hedde det. Derfor valgte jeg og så, at logoet skulle være en cookies, så man kunne se at det var de søde sager.

Appen indeholder næsten 100 opskrifter på sundere alternativer til søde sager. Så snart jeg får nye ideer så kommer de og så på appen.

Alle opskrifterne er glutenfri og fri for raffineret sukker. Derudover indeholder alle opskrifter ernæringsberegninger.

Men ærlig talt, bliver jeg ked af det når folk skriver til mig privat, og siger at min app er spild af penge. Det gøre helt ondt i hjertet, når folk skriver sådan nogen beskeder. Der ligger faktisk et STORT arbejde i den. Men ja ved godt jeg ikke kan gøre alle tilfredse.

Heldigvis er det ikke mange der er utilfredse, har fået en masse ros fra en masse af min søde følgere. Det varmer virkelig og bliver så glad hver gang jeg får en rosende besked.

… Og til jer vil jeg bare sige et stort TAK<3

Lige for tiden holder jeg en lille pause med de søde sager. Men her på bloggen kommer mine madopskrifter, efterhånden når jeg har nye opskrifter.

Håber i vil være søde og læse dette indlæg og forstå det. Vil meget gerne samle alle mine opskrifter et sted, men skal bare lige have fundet den rigtig løsning til dette.

Tak fordi i læste med<3

Applink.dk/hsk

PS. Kommentere gerne hvis i har ros eller ris 😉

img_1938