Lakseroulade

lakseroulade

Sikke en lækker aftensmad vi fik i dag – lavede den i formiddags og kunne så tag til Bikefit burn her i eftermiddags. Da jeg kom hjem, skulle den bare lige anrettes. Så lækker og min mand var helt vild med den.

Til 4 personer

Bunden:

  • 6 æg
  • 75 g. frisk spinat
  • 1 dl havregryn
  • 1,5 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 4 små revet gulerødder

Fyldet:

  • 150 g. røget laks
  • 100 g. Buko hvidløgs smøreost (hvis du gerne vil have den mere fedtfattig – så rør 100 g hytteost sammen med et halv hakket rødløg og 1 fed hvidløg).

Pynt:

  • Tomater
  • Avokado
  • Rejer
  • Evt. 1 skive rugbrød

Fremgangsmåde:

  1. Put æg, havregryn, spinat og krydderier i en blender.
  2. Blend det godt sammen.
  3. Skræl gulerødderne og riv dem, og vend dem så i spinat/æggemassen.
  4. Hæld nu massen ud på en braddepande med bagepapir, og fordel massen så du får en fin firkant.
  5. Bag den i 8-10 min ved 200 grader (varmluftovn).
  6. Tag nu bunden ud af ovnen og lad den køle helt af.
  7. Når bunden er kold, kan du smøre osten på og fordel laksen.
  8. Rul nu rouladen sammen, og lad den gerne stå på køl et par timer inden servering – så den kan stå og sætte sig.
  9. Skær nogen passende skiver og servere dem med rejer, avokado og tomater- SÅ LÆKKERT.

Velbekomme. 

dsc_0203