Lækker cremet Hokkaido græskarsuppe.

hokkaido-graeskar-suppe

Aftensmaden i går stod på en lækker hokkaido græskarsuppe toppet på skyr, lidt bacon og Hammus 🙂 Jeg elsker hokkaido suppe, den bliver altid lækker og cremet, uden at man skal tilsætte fløde.

Til 4 personer.

  • 1 kg øko. hokkaido græskar
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. rapsolie
  • 1 spsk. karry
  • 1/2 liter vand
  • 2 dl rismælk eller alm. mælk
  • 1,5 tsk tang salt eller alm. salt
  • 1 tsk. peber
  • 1 okse eller kylling bouillon terning

Topping:

  • 300 g. bacon
  • Skyr
  • Hammus

Fremgangsmåde: 

  1. Vask græskarret, fjern kernerne og skære det i tern. ( behold skrællet på, kan sagtens spises).
  2. Skræl hvidløg og løg og skær der i både.
  3. Svits karry, løg, hvidløg og græskarret i olien.
  4. Når det har stået i ca. 5 min. tilsætter du vand, bouillon terning og krydderier.
  5. Lad det nu stå og kog i 20 min.
  6. Efter 20 min. tilsætter du rismælk/mælk og blender nu suppen med en stavblender.
  7. Blend det indtil der ikke er flere klumper i.
  8. Servere suppe med lidt bacon, skyr og hammus.

Velbekomme. 

hokkaido-suppe