Best in 2016 <3

2016

År 2016 har været det vildeste år.

I de 8 første måneder af året var jeg gravid med vores skønne datter Anna-Olivia, og sikke en oplevelse, det var en ‘nem’ graviditet uden kvalme og kun 10 ekstra kg på sidebenene. Men hvor var det fantastisk at følge hendes udvikling her uden for maven.

Den 26. januar, var første gang vi så vores baby til nakkefoldscanning, og det var bare så uvirkeligt. Men tænk sig, der lå virkelig en lille ært der inde, som skulle blive vores søn eller datter.

anna-olivia-scanningsbillede

Den 16. Marts var vi til 20 ugers, det var anden gang vi så vores baby, og her fik vi så af vide at vi skulle have en datter. Vi havde snakkede om et drengenavn og et par pige navn. Men var straks enige om at hun skulle hedde Anna-Olivia. (Anna er fra hendes 2 oldemødre).

scanningsbillede-2

Den 27. Maj da jeg var 30 uger inde i graviditeten, havde jeg inviteret min mor, far, søster og svigermor til 3D scanning, så de kunne se deres kommende barnebarn/Niece. Daniel kunne ikke komme med pga. arbejde, men Anna-Olivia lå ikke så godt, så vi fik ikke de bedste billeder, så fik lov til at gemme lidt af tiden. Så jeg kunne komme ind 14 dage efter, og håbe på hun måske lå bedre, så var der os en mulighed for, at Daniel kunne komme med ind og se sin kommende datter.

uge-30

13. Juni var Daniel og jeg til 3D scanning igen, og denne gang lå hun perfekt, så vi fik nogen gode billeder.

3d

2 uger før jeg skulle føde, var jeg til jordemor og hun vil så have mig til ekstra scanning, da hun var i tvivl om at Anna-Olivia voksede som hun skulle. Det gjorde mig selvfølgelig lidt nervøs. Men der var ikke noget at være nervøs for, da min lille pige voksede som hun skulle. Og hende der scannede mig, gætte på at Anna-Olivia vil veje omkring 3100 g. når hun engang kom til verden.

Den 4. August var min termin sat til, men der skete ingen ting, og jeg var ved at gå ud af mit gode skind. ventetiden var ved at være lang. Den 10. August begyndte jeg at have lidt smerter, men det var ikke alarmerende. Der var 20-30 minutter mellem ‘veerne’. Den 11. August tog veerne til, og om aften kl. 18 ringede jeg til Horsens Hospital. Vi fik ov til at komme der ned. På vej der ned var Daniel sikker på at vi vil blive sendt hjem igen.

Da vi kom ned til Horsens, var der en jordermor der tog imod os (kl. 19.45). Hun tjekkede mig, og jeg var så 2-3 cm åben. S¨å vi fik lov til at blive, og jeg skulle gøre klar til fødsel.

Men men men – pludselig kommer hun ind og vil gerne lige scanne mig, da hun pludselig var i tvivl om hvordan hun lå, om hun lå som hun skulle eller om hun lå forkert.

Det første hun scanner ind på oppe ved ribbenene i min venstre side, var hendes hoved. Så det var hendes numse der lå nede i bæknet, og hendes ben lå os på en mærkelig måde, så det med at føde selv var helt udenlukket. Og et kejsersnit var nu den eneste mulighed, det var selvfølgelig det jeg havde frygtet allermest.

Men jeg kom ind på en fødestue, og blev gjort klar til et kejsersnit. Katetter og drops blev lagt, og så skulle de da os lige have en blodprøve af bette pigen. Efter alt dette, gik de ud, og vi kunne bare hive i snorren, hvis vi havde brug for hjælp.

Kl. 22.45 gik det pludselig hurtigt, jeg fik presse veer og kom meget hurtigt op på operationsbordet.

Kl. 23.10 kom Anna-Olivia til verden hun vejede 3065 g. (ret godt ramt af hende der scannede mig, ved min ekstra scanning) og var 48 cm lang. Første gang jeg så lille AO, kom der en kærlighed igennem mig, som jeg ALDRIG har oplevet før. Den største oplevelse for altid.

anna-olivia

2016 var os året hvor jeg blev gift med den mand, som jeg har været sammen med i snart 13 år. Den 15. Oktober blev Anna-Olivia døbt og Daniel og jeg sagde ja til hinanden i Bjerager kirke. Vores fest holdt vi ved Fru Møllers mølleri, det var os en uforglemmelig dag.

bryllup

Helt klart de 2 største ting der er sket her i 2016.

Men det er og så året, hvor mange af jer har taget godt imod min app: Applink.dk/hsk 🙂 Det varmer virkelig og se hvor mange af jer der har vist interesse i den. Det vil jeg gerne takke jer for.

Håber i os har haft et dejligt år??

Tak for dette år, håber at 2017 bliver mindst ligeså godt <3

Godt Nytår til jer alle. Pas nu på hinanden.