Kylling nuggets med ærtedip.

kyllingnuggets

Et forslag til dagens aftensmad? Kylling nuggets med ærtedip – så lækre.

Jeg har brugt protein chips fra bodylab til panering. Men Cornflakes kan os bruges.

Til 2 persone:

  • 375 g kylling inderfiler
  • Tang Fuldkornsmel eller alm fuldkornsmel.
  • 1 æg.
  • 1 pose (30 g) Tortitos Chips fra bodylab.
  • Salt og peber.

Fremgangsmåde:

  1. Knus chipsene i posen.
  2. Vend kyllingfilerne i mel, æg og chips. Krydder melet med salt og peber.
  3. Læg dem i et ildfastefad der er smurt med lidt olie.
  4. Bag dem i ovnen ved 180 grader i 20 min.
  5. Servere dem med sweet potatoes pommes og ærte dip.

Ærtedippen 

  • 150-200 g ærter.
  • 1 fed hvidløg.
  • 50-100 g skyr.
  • Salt og peber.

Fremgangsmåde:

  1. Det hele blendes sammen med en stavblender.

Velbekomme 😉