Instakage – Fødselsdagskage

instakage-1

Skal i have lidt lækkert her til nytårs aften? Har i prøvet denne lækre instakage? Med alle de farver er det da næsten en nytårskage;-)

Sund – NEJ.
LÆKKER – JA.

Til en springform (diameter på ca. 24 cm).
10-12 personer:


INGREDIENSER
Kagen:

  • 150 g smør
  • 3 æg
  • 4 dl sukker
  • 2,5 dl hvedemel
  • 6 spsk kakao
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1/2 tsk salt

Ostecreme:

  • 200 g philidelphia neutral
  • 70 g flormelis.
  • 1 tsk vaniljesukker

Pynt:

  • 125 g blåbær
  • 125 g hindbær.
  • 250 g jordbær.
  • 1 pk. Toffifee.
  • 1 rulle Center chokolade toppe med karamel.
  • En lille pose m&m’s med peanuts
  • Eller hvad du nu synes der skal på.


FREMGANGSMÅDE

  1. Smelt smørret og lad det køle af
  2. Pisk æg og sukker sammen i en skål eller på køkkenmaskinen
  3. Rør mel, kakao, vanillesukker og salt sammen i en anden skål.
  4. Si den tørre blanding ned i æg-sukkerblandingen
  5. Hæld det smeltede smør i og rør godt rundt.
  6. Læg bagepapir i en springform.
  7. Fordel browniedejen i bageformen (dejen behøver ikke nå helt ud til siderne, den fordeler sig selv når den bliver bagt).
  8. Bag brownien ved 175 grader i cirka 30 minutter – pas endelig på, at den ikke får for meget! Den er færdig når en strikkepind der stikkes i kagen, stadig har lidt dej klæbende til sig.
  9. Lad kagen køle helt af i formen.
  10. Rør Ostecremen sammen og stil den på køl, så den lige kan stå og sætte sig lidt.
  11. Smør Ostecremen på den afkølet kage og pynt den.

Velbekomme.

Hvis du gerne vil havde en lidt sundere version af instakagen, så kan du finde opskriften på min app: Applink.dk/hsk 😉

instakage

GodNytår!