….. Hvad du ønsker skal du få!!

julegave-oensker

Julen banker på døren…..

… Og i år bære min ønskeseddel præg af at jeg er blevet mor. Ønsker mig en masse ting til Anna-Olivia, men ting til mig selv har været svært at finde på.

Men men men – køkkenting kan man jo altid ønske sig – det kan man jo ikke få for meget af, eller kan man? Jeg ønsker mig ihvertfald nye gryder, til mit nye induktionskomur, så jeg kan komme til at lave en masse lækkert mad på mit nye komfur.

Til Anna-Olivia ønsker vi os et sky spejl – da hun elsker at ligger at pludre med sig selv i et spejl. Derudover kunne det være virkelig lækkert, at få en pusletaske med pusleunderlag, som vi kan tag med i byen.

I år skal vi holde jul ved min mands mor, og det bliver Anna-Olivias første jul. Derfor har det os været lidt svært at finde ud af hvor vi skulle fejre jul, da jeg har en mor der meget gerne vil fejre jul med sit barnebarn.

Men det har vi løst ved at Anna-Olivia og jeg, i dag tager hjem og holder lille juleaften ved AO’s mormor, hvor vi så skal have risengrød og hvidtøl og bare hygge os. I morgen tager vi så ud til AO’s bedstemor og holder en lille julefrokost, og så er vi klar til en hyggelig juleaften sammen med AO’s bedstemor, bedstefar, faster og farbror.

Mit største julegave ønske i år, er at AO får en dejlig juleaften sammen med os alle, selvom hun ikke forstår så meget af julen endnu.

Hvor skal i holde jul?

…. Og hvad er jeres julegave ønsker i år?

anna-olivia-6668

Glædelig jul