Squash spaghetti med kødsovs!

Bagt Broccoli/græskar salat!

Broccoli salat!

Bagt Broccoli/græskar salat – en smuk og mættende salat

En opgradering på en traditionel broccoli salat.

En rigtig efterårs salat med smukke farver. Aftensmaden står i dag på  kyllingdeller og denne lækre broccoli/græskar salat.

Opskriften på salaten kommer til jer her.

I kan og så finde opskriften på app’en – hvor alle mine opskrifter er samlet – uden en masse reklamer. I får lidt over 200 opskrifter for 49 kr.  og det er kun et engangsbeløb!

App’en bliver også jævnligt opdateret med nye opskrifter.

Mange af opskrifterne er glutenfri og der er fokus på en masse grøntsager. Derudover er det også en masse opskrifter på sunderealternativer til søde sager. Tryk på billedet nedenunder og kom direkte ind til min app!

Broccoli salat

Opskriften!

Til 4 personer.

  • 1 stk broccoli
  • 1/2 hokkaido græskar
  • Rapsolie
  • Salt
  • 50 g quinua
  • 1 stk rødløg
  • 1 stk økoligisk pære
  • Lidt vindruer
  • 4 skiver serrenoskinke

Fremgangsmåde: 

  1. Rens hokkaido græskarret og  skære hokkaido græskarret i tern og broccolien i små buketter.
  2. Vend broccolien rundt i lidt olie og salt og det sammen med græskarret.
  3. Hæld dem ud på en bageplade med bagepapir. Put broccolien og serreno skinken på en plade og græskarret på en anden.
  4. Bag broccolien og serreno skinken i 10. min ved 180 grader og græskarret i 20 min.
  5. Kog quinuaen i let saltet vand i 15 min.
  6. Del druerne i halve, skære løget i små tern og  skære pæren i tern også.
  7. Når alt er bagt/kogt færdigt vender du det hele sammen.
  8. Servere salaten som tilbehør til noget kød.

Velbekomme!

Broccoli salat!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Squash spaghetti med kødsovs!