Anna-Olivia 2 år!

Blomme-Hindbær Crumble!

Blomme-Hindbær Crumble!

Det er blevet efterår – og det er tiden hvor vi har en masse frugt på vores træer! Så hvorfor ikke få brugt noget af alt det lækre frugt?

Jeg har været i køkkenet og lave en sundere opskrift på en crumble. Denne blev med blomme og hindbær – faktisk ret lækkert sammen. I en crumble kan man jo putte det i man synes skal være i. Blommerne og hindbærrene er hentet ude i haven. Elsker at bo et sted, hvor vi har vores egen frugt plantage!

Har i jeres egne frugter i haven?

Denne crumble er glutenfri, mælkefri og fri for raffineret sukker!

Derudover er den virkelig nem at lave, så hvis du står og skal have gæster og det skal gå hurtigt – så prøv denne her opskrift.

Opskriften!

Til 6 personer.

Bunden:

  • 12 friske blommer fra haven
  • 15o g hindbær

Crumblen:

  • 100 g dadler
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 50 g kokosmel
  • 50 g kokosolie
  • 100 g glutenfri havregryn

Fremgangsmåde:

  1. Halvere blommerne og fordel dem ud i et tærtefad!
  2. Drys hindbærrene ud over.
  3. Put nu dadler, kokosolie, kokosmel og vaniljepulver i en foodprocessor og blend det sammen.
  4. Rør havregrynene i dadelmassen.
  5. Drys det ud over blommerne og hindbærrene.
  6. Sæt det nu i en forvarmet ovn på 180 grader og bag det i 20-25 min.
  7. Lad den stå og trække lidt når den kommer ud af ovnen.
  8. Servere den sammen med lidt skyr der er rørt op med lidt vanilje eller sammen med noget piskefløde!

Velbekomme!

Blomme-hindbær Crumble!

Blomme-Hindbær Crumble!

 

Husk at i kan finde alle mine opskrifter samlet på min app – tryk på billedet nedenunder – og du kommer direkte ind til app’en!

1 kommentar

  • Thanks to my father who told me on the topic of this website, this webpage is actually amazing.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anna-Olivia 2 år!