Frisk Hyldeblomst Cheesecake!

Broccoli Toast – få mere grønt på en sjov måde!

Broccoli toast

Broccoli Toast – få mere grønt på en sjov måde!

BROCCOLI TOAST – Hvad er nu det for noget tænker du nok! Jamen det er da hvor ‘brødet’ er lavet på broccoli, æg og lidt andre gode sager. Det er en nem måde at få lidt mere grønt ind i sin mad.

Derudover er disse toast og så glutenfri. Hvis du vil have dem laktosefri, kan du bruge laktosefri mælk, og ost kan du sagtens bruge, da skæreost af natur er laktosefri.

Jeg har delt denne opskrift med jer før, men det er ved at være noget tid siden, derfor tænkte jeg – at jeg vil lave et nyt indlæg med nye lækre billeder og en lille opgradering på opskriften.

Bliver nød til at prøve dem igen, for og se om de er ligeså gode som jeg husker dem.

De lyder måske besværelige og lave, men det er de slet ikke. Når du først har lavet ‘brødet’, så er det jo bare og skære dem ud, læg dem sammen, også i toasteren! Nemt og lige til!

Broccoli toast

Broccoli toast opskrift!

‘Brødet’:

Til 6 stk. toast!

  • 1 broccoli med stilk eller blomkål
  • 4 æg
  • 1 spsk. loppefrøskaller
  • 2 tsk. Chiafrø
  • 1 dl Minimælk eller laktosefri mælk
  • 1 tsk. salt
  • Drys evt. Sesamfrø

Fyldet:

  • Hamburgerryg i skiver
  • Skæreost i skiver
  • Peberfrugt
  • Frisk spinat
  • Løg
  • Evt. ketchup eller sennep

Fremgangsmåde:

  1. Blend broccolien på din foodprocesser.
  2. Hæld broccolien op i en anden skål, og tilsæt de andre ingredienser.
  3. Lad det stå og trække i 10-15 min.
  4. Hæld massen ud på en bradepande med bagepapir, og glat det ud. Til en firkant på ca. 25*30 cm – og drys sesamfrø over.
  5. Bag det i 15 min. ved 180 grader.
  6. Når det er bagt færdig skal det stå og køle lidt.
  7. Skær lige store firkanter ud af den ene firkant.
  8. Læg toastene sammen med det fyld du vil have i.
  9. Bag toastene i en toaster, derefter er de klar til servering.

Velbekomme!

Prøv også opskriften på – Lakseroulade – Find opskriften her!

Broccoli Toast

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frisk Hyldeblomst Cheesecake!