Kylling med kål, kokossovs og hvidløgs kartofler!

Har det godt her på landet!

vi-har-det-godt-paa-landet-2

Hej alle i skønne følgere, der stadig følgere lidt med her.

… Og undskyld mit fravær i denne tid. Men ja har haft en del bekymringer og tanker efter min skilsmisse. Ikke lige det sjovest, når der er et lille barn ind over.

Men nu er jeg ved at finde mig til rette og det er Anna-Olivia og så. Så nu håber jeg at overskuddet til at blogge og lave opskrifter kommer igen <3

Som i har kunne læse lidt om på instagram, så har jeg jo fundet mig en sød og virkelig skøn kæreste. Han er bare guld værd. I det halve år vi har kendt hinanden, har vi være på skiferie 2 gange, vi er flyttet sammen og vi har det bare så godt sammen.

Havde ikke troet at jeg skulle være så heldig, at finde en som ham.

Men ja – nu skal det heller ikke gå hen og blive alt for sukker sødt 😉

I dag har jeg lavet en lækker omgang havrevafler, som ligger godt i maven, især med en klat skyr, friske bær, peanutbutter.

…..Og lidt Nutella sneg sig og så ind.

vi-har-det-godt-paa-landet-1

Til 6 vafler.

  • 3 æg
  • 1 tsk vanilje
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk salt
  • 2 tsk sukker
  • 1,5 dl havregryn
  • 1 dl hvedemel
  • 1-1,5 dl minimælk

Fremgangsmåde: 

  1. Hæld havregrynene op i en minihakker og blend dem til havremel.
  2. Del æggene i 2 skåle. Hvider i den ene og blommer i den anden.
  3. Pisk blommerne sammen med sukker, vanilje og salt. (Pisk til æggesnaps).
  4. Rør derefter mælken i og tilsæt havremel og hvedemel.
  5. Pisk æggehviderne stive og vend dem i den anden blanding.
  6. Varm vaffeljernet op, og smør det med lidt olie/smør.
  7. Steg nu vaflerne.
  8. Servere dem lune med friske bær, skyr, peanutbutter og måske Nutella 😉

Velbekomme!

PS. håber jeg kommer rigtig igang igen – har en kæreste der gerne vil støtte mig og få mig igang igen 😀

vi-har-det-godt-paa-landet-3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylling med kål, kokossovs og hvidløgs kartofler!