Madpakker og skolestart!

Avokado Brownie med solbæris – Arla Onescoop!

dsc_0310-copy

[Sponsoreret af Arla]

Selvom man elsker rigtig flødeis og gerne vil have det engang imellem, så er der jo ikke nogen der siger, at man ikke kan lave lidt sundere tilbehør til.

Anna-Olivia havde fødselsdag fredag den 11. August, og derfor havde jeg været i køkkenet og prøve mig frem med en ‘Avokadobrownie’, som var toppet med Arla’s økologiske flødeis med solbær, friske danske solbær og lidt grønt. Der var ingen tvivl om, at dette her blev desserten til hendes 1 års fødselsdag. Jeg prøvesmagte både is og brownie sammen med min veninde og hendes søde datter på deres terrasse i det dejlige sommervejr. Både is og kage blev godkendt med tomme tallerkener!

Vi er som sagt ret vilde med Arlas økologiske flødeis, som er lavet på dansk fløde fra økologiske gårde, økologiske råvarer (ikke aromaer) og så er den lækkert cremet – ren nydelse.

Arla øko flødeis fås i 3 varianter, chokolade, vanilje og solbær, og kan købes ved MENY, føtex og Bilka. Den er altså nem for de fleste, at få fat i. Hvis du vil læse mere om varianterne og få ideer til hvordan du kan servere isen, så læs mere på Arla’s hjemmeside – KIG HER.

Da isen er nem at scoope, kan du nemt lade dine gæster pynte brownien selv. Sæt isen på bordet sammen med en skål friske solbær og en skål mynte eller citron melisse. Så kan gæsterne selv bestemme hvad de vil have på deres brownie og hvor meget de vil have.

img_9075-copy

Opskrift!

Avokado Brownie

9-12 stykker.

  • 1 Avokado
  • 3 Æg
  •  30 g Kakaopulver
  • 50 g Kokosolie
  • 50 g Havregryn
  • 150 g ‘Juicy’ dadler
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ tsk salt
  • 40 g hakket mørk chokolade 72%

Topping: 

  • Arla økologiske flødeis med solbær.
  • Friske danske solbær
  • Frisk Mymte eller citron melisse.

img_9081

dsc_0316-copy

img_9110-copy

img_9134-copy

Fremgangsmåde:

  1. Put alle ingredienserne i en foodprocessor – undtagen chokoladen.
  2. Blend så det hele sammen. så du får en fin kagedej.
  3. Hæld dejen op i en form der er 15*15 cm med bagepapir.
  4. Hak chokoladen og drys den over kagen, tryk chokoladen ned i kagen.
  5. Bag nu kagen i 25-30 min. ved 170 grader (varmluftovn). Pas på den ikke får for meget, den på stadig være klæg inden i.
  6. Lad den køle lidt af og skær den derefter ud i 9-12 stykker.
  7. Servere brownien sammen med solbær is, friske solbær og mynte eller citron melisse.

-Velbekomme –

En nem og virkelig lækker dessert – som du kan spise med lidt bedre samvittighed 😉

#onescoop #arlaøkois #sponsoreret

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madpakker og skolestart!