Madplan uge 31 - med indkøbsliste!

Farvel Juli – Go’dag august! Top 10 liste for Juli!

img_8806

Juli er ved at være over – og vi kan byde en ny måned velkommen! Nemlig August – den måned hvor min datter bliver 1 år gammel (tænk sig at det allerede er et år siden hun kom til verden. Forstår jeg simpelthen ikke.

Nå men for at se lidt tilbage på juli – vil jeg her dele mine 10 mest læste indlæg med jer. Mælkesnitten tager en klar første plads, selvom det er en af mine ældre opskrifter, så er i åbenbart ret vilde med den.

Kan se at mine madplaner også bliver studeret af mange af jer, men er der nogen af jer der følgere dem til punkt og prikke? Eller finder i bare inspiration i dem? Vil i gerne have jeg bliver ved med at lave planer?

Juli var også den måned hvor min app blev opdateret, den har fået nyt design og alle mine opskrifter er samlet på app’en. Så nu er der madopskrifter og sundere søde sager på app’en. Til jer der har app’en, er i gladere for den nu?

Juli top 10 listen

 1. Sundere Kinder mælkesnitter.
 2. Burger Roulade.
 3. Sundere Squashkage.
 4. Madplan uge 27 – med indkøbsliste.
 5. Madplan uge 29 – med indkøbsliste.
 6. Madplan uge 30 – med indkøbsliste.
 7. Sundere Drømmekage.
 8. Sundere kanelkage med dadel/kaffe glasur.
 9. Sunde Romkugler.
 10. Kyllingdeller med ærte/avokado mos og  pizza toast.

Håber at i vil læse med og svare på mine spørgsmål 😉

Husk at i kan få alle mine opskrifter samlet på min app – Køb den her–>

app

 

2 kommentarer

 • Mai brandt

  Hej Helene. Jeg følger stadigvæk dine opskrifter. Hvis det er en stresset uge med mange arrangementer, så plukker jeg de opskrifter jeg helst vil. Men er det er stille uge, så følger vi den 👏🏻
  I morgen skal jeg lave flere af dine kage opskrifter, da min mor fylder 50 og er gluten og laktose alergiker. Tak for gode og sunde opskrifter. Fedt at det er så nemt at handle ind til, at vi ikke skal i special forretningen og ligge mange penge hver dag.
  Held og lykke med din nye familie form 😀
  Mvh Mai Brandt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bang

  Hej
  Jeg er begyndt, at bruge dine opskrifter da jeg
  forsøger, at lægge stilen lidt om her hjemme. Helt nyt, men lavede din burger roulade og jeg elsker den! Jeg puttede også avocado i – lækkert 😍
  Bliv endelig ved da det er suoer god inspiration til en med en kræsen familie 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 31 - med indkøbsliste!