Sundere Brunsviger!

Burger Roulade!

dsc_0289-2

Ja – der er ved at være en del forskellige burger på min blog. Men da jeg så denne, var jeg nød til at prøve og lave min egen version af ‘Burger roulade’. Den blev så lækker og min mand og Anna-Olivia guffede bare i sig.

Den er virkelig nem og lave, den er lowcarb/glutenfri og fyldt op med proteiner. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg  laver den her hjemme.

Til 4 personer

Bunden:

  • 6 æg
  • 100 g revet ost
  • 30 g frisk spinat
  • 2 tsk Loppefrøskaller eller FiberHusk
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  • Rør alle ingredienserne sammen i en skål.
  • Hæld det ud på en bradepande med bagepapir og fordel det ud på bradepanden.
  • Bag det nu i 15 min. ved 160 grader (varmluftovn).

dsc_0262-2

Fyld:

  • Ketchup
  • 300 g hakket oksekød, bundet af i en gryde med lidt olie, salt og peber.
  • Iceberg salat eller frisk spinat
  • Tomater
  • Agurk
  • Rødløg
  • … og burger dressing til dem der virkelig gerne vil have en snasket roulade 😉

Fremgangsmåsde:

  1. Når bunden er bagt smøre du ketchup på bunden.
  2. Drys det hakkede salat over bunden og derefter kødet.
  3. Drys nu agurkeskiver, tomat skiver og løg skiver over.
  4. Rul rouladen sammen og servér den som den er – eller med burger dressing.

dsc_0263-2

dsc_0290-2

-Velbekomme-

Husk at i kan finde alle min opskrifter samlet på min app – Køb den her –>

app

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere Brunsviger!