Nem og lækker - skinny Is kaffe!

Sarah Bernard kager!

dsc_0156

dsc_0148

Er du en rigtig chokolade elsker, så er disse kager lige noget for dig. Sarah Bernard kager – indeholder virkelig meget chokolade 😉

Jeg synes godt de kan blive for meget, selvom jeg er en chokolade pige – så derfor har jeg tilsat jordbær i midten – så man ikke kommer til at bruge, så meget igen af den MEGET tunge chokolade creme. Ser de ikke lækre ud?

Bunden er glutenfri og fri for raffineret sukker.

De er meget nemme at lave og kun lavet på 7 ingredienser. Hovedingredienssen er helt klart chokolade 😉

Jeg er så glad for at Anna-Olivia er startet i vuggestue, for der kan jeg dele lidt af alle mine kager ud der, så jeg ikke selv skal spise alt det jeg laver. Min mand er ikke så vild med mørk chokolade, så han vil nok ikke hjælpe med at spise dem her.

8 stk:

Chokoladecremen:

  • 100 g 70% chokolade
  • 2 dl Fløde 38%

Fremgangsmåde:

  1. Hak chokoladen fint.
  2. Smelt nu chokolade sammen med fløden og lad det kom op og koge.
  3. Hæld chokolade-fløden i en skål og lad det stå på køl i minimum 4 timer eller til næste dag.

Bunden:

  • 2 æg
  • 50 g mandler
  • 50 g havregryn
  • 100 g ‘juicy’ dadler

Derudover:

  • 8 jordbær
  • 100 g 70% chokolade til overtræk
  • Lidt hakket mandler til pynt

Fremgangsmåde:

  1. Blend alle ingredienserne sammen.
  2. Fordel dejen ud på en bradepande med bagepapir, og bag bunden i 8-10 ved 180 grader (varmluftovn).
  3. Når bunden er færdigbagt prikker du bunden ud, med en cirkel der er ca. 4-5 cm i diameter. Kan godt være du får flere bunde end du skal bruge.
  4. Pisk nu chokolade-fløden sammen (bare lige hurtigt).
  5. Fordel det med en sprøjtepose og glat det ud med en våd finger. Kan godt være lidt svært når jordbærene er inde på midten.
  6. Stil dem på køl i en times tid, så chokoladecremen bliver helt kold og sætter sig.
  7. Smelt chokoladen.
  8. Fordel den den smeltede chokolade, ved at stille kagerne på en rist med en skål under.
  9. Hæld chokoladen ud over, og dæk dem så godt du nu kan.
  10. Pynt med hakket mandler og lad nu chokoladen stivne.

-Velbekomme-

dsc_0160

dsc_0177-2

Husk at i kan få alle mine opskrifter samlet på min app – Køb den her –>

app

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem og lækker - skinny Is kaffe!