Amerikansk Gulerods Cheesecake!

Onescoop icecream – En lille bid af himlen!

dsc_0078-2

dsc_0079-2

[Sponsoreret af  Arla]

Sommer = Is.

Dårlig dansk sommer = stadig Is.

Jeg må ærligt indrømme, at jeg ELSKER is – man bliver aldrig for gammel til is, jeg kunne spise is hver dag, men det er nok ikke lige det bedste for ens figur. Men det er sommer, og så skal der altså være plads til lidt is engang imellem.

Når vi skal have is her hjemme ved os, så vil vi helst have kvalitets is. Arla’s ØKO flødeis er en lækker kvalitets is – lavet på dansk fløde og økologisk råvarer. Den er sødet med økologisk rørsukker, og selve ingredienserne er rigtige ingredienser og ikke aromaer. Dette kan virkelig smages i isen. Jeg er vild med den, og det er min familie også.

Arla ØKO flødeis findes i 3 varianter:

  • Vanilje
  • Chokolade
  • Solbær

Jeg er selv ret vild med chokolade isen, som har chokoladestykker i sig. Mums siger jeg bare – men nu er jeg og så en chokolade pige 😀

Alle varianterne kan købes i Føtex, Bilka og Meny.

oeko-is

Det er en flødeis og derfor skal man ikke bare spise løs af den. Isen kan spises som den er – eller du kan f.eks. lave din egen #onescoop favorit, prøv dig frem – tag en kugle af din favorit is og lav din egen personlige favorit dessert. Inde på Arlas hjemmeside kan du f.eks. finde nogen nemme og lækre ideer – KIG HER.

I de næste par blogindlæg, som jeg skal lave til Arla, vil jeg sætte mit præg på isene, da det skal være nemt og lækkert, hvis man kommer hjem fra jobbet en varm sommerdag, og vil have en sød og kølig forfriskning eller man får gæster, og det skal gå hurtigt i køkkenet.

I dette blogindlæg vil jeg dele opskriften til en hurtig og nem ‘Isbåd’ med jer. En is vi vist allesammen kender 😉

dsc_0065

8 stk.

Vaflerne: 

  • 2 æg
  • 100 g sukker
  • 50 g smeltet smør
  • 50 ml vand
  • 80 g mel

Fremgangsmåde:

  1. Rør æggene og sukker godt sammen.
  2. Tilsæt smeltet smør og vand og rør igen.
  3. Tilsæt nu melet og rør det godt ud, så der ikke kommer klumper i dejen.
  4. Bag vaflerne i et vaffeljern. Hæld mellem 50-75 ml dej på vaffeljernet og luk jernet sammen. Bag dem indtil de har en fin brun farve.
  5. Tag vaflen ud og læg vaflen på en lille skål og læg så en større skål hen over, så vaflen får en ’skåle form’.
  6. Bag alle vaflerne.

Fyld:

  • 8 kugler Arla ØKO flødeis vanilje (1 til hver vaffel)
  • 8 tsk jordbærmarmelade (1 til hver vaffel)
  • 40 g hakket mørkt chokolade.
  • Friske blåbær eller jordbær til pynt.

Pynt vaflerne som det lyster 😉

#Sponsoreret #arlaøkois

-Velbekomme-

dsc_0072-2 dsc_0069-2

   

1 kommentar

  • It’s remarkable designed for me to have a web page, which is helpful in favor of my experience.
    thanks admin

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amerikansk Gulerods Cheesecake!