Madplan uge 26 - med indkøbsliste!

‘One pot Pasta’ – med kylling, tomat og spinat!

dsc_0306-3

Nu har jeg længe kigget på denne ret – ‘One pot pasta’. Har set rigtig mange lave det på instagram, og nu var det altså min tur til at lave en version 🙂

Er især inspireret af Valdemarsro – som har lavet rigtig mange spændende versioner af ‘One pot pasta’.

Min version blev med fuldkorns pastaer (dyre motiver, det var lige dem jeg have), spinat, løg, tomater og kylling. Det er nok den nemmeste ret man kan lave. Alle tingene puttes i en gryde, og så skal det bare koge 15 min. og så smager det bare ALT for godt. Anna-Olivia var helt vild med det, så dejligt at se når hun bare guffer i sig <3

Man kan putte alt i gryden. kun fantasien sætter grænser.

Til 4 personer

  • 200 g fuldkorns pasta
  • 8 friske tomater
  • 50 g frisk spinat
  • 2 løg
  • 300 g kyllingbryst
  • 2,5 dl madlavningsfløde
  • 3 dl vand
  • Smag til med salt, peber og oregano (gerne frisk oregano).

Fremgangsmåde: 

  1. Rens og hak grøntsagerne.
  2. Put det hele i en gryde og hæld vædden på.
  3. Lad det nu stå og simre i 15 min.
  4. Smag til med salt, peber og oregano.
  5. Servere retten med frisk spinat, cherry tomater og evt. lidt revet ost.

– Velbekomme –

dsc_0305-2 

   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 26 - med indkøbsliste!