Madplan for uge 24 - med indkøbsliste!

Veganske Bounty!

dsc_0100-2

dsc_0135-2

Kondensereret mælk indeholder en del sukker, derfor har jeg lavet en kondenseret kokosmælk, som er sødet med dadler i stedet for raffineret sukker.

Den kondenseret mælk kan bruges til veganske bountyer eller til topping oven på dine morgen vafler. Det er virkelig lækkert.

Jeg har lavet engang bountyer, med halvdelen af den kondenseret kokosmælk.

Kondenseret kokosmælk.

  • 1 dåse kokosmælk (den fede).
  • 10 ‘juicy’ dadler (husk at fjern stenene.
  • Lidt salt
  • 1 tsk vaniljepulver (kan undlades)

Fremgangsmåde:

  1. Fjern stenene fra dadlerne.
  2. Hæld kokosmælken, dadlerne, salt og vaniljepulveret i en gryde.
  3. Få det kogt og og lad det nu stå og simre ved svag varme i 45 min. rør i det engang i mellem.
  4. Når det har simret i 45 min. tager du lige din stavblender og blender dadelskallerne. Så mælken bliver helt fin.

dsc_0065-2

10 stk. Bounty

  • Halvdelen af den kondenseret mælk
  • 150 g kokosmel
  • 100 g 72% chokolade (Vegansk, hvis de skal være veganske).

Fremgangsmåde:

  1. Bland halvdelen af den kondenseret mælk sammen med kokosmelet.
  2. Rør det nu godt sammen og form en firkant af massen.
  3. Sæt det på frost i 1 time.
  4. Smelt chokoladen.
  5. Skær 10 bountyer ud af firkanten, sørger for de er godt kolde og vend dem nu i chokolade.
  6. Lad chokoladen størkne, og derefter er de klar til servering.

-Velbekomme-

dsc_0117-2

dsc_0118

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan for uge 24 - med indkøbsliste!