Fiskefrikadeller og lun quinoa salat med peanutbutter dressing!

Bounty Granola!

bounty-granola

bounty-granola1

Ja i kender mig jo – JEG ELSKER KOKOS.

Så da jeg den anden dag, modtog det nye proteinpulver fra Bodylab – Chocolate Coconute – tænkte jeg straks at jeg skulle prøve og lave en lækker Kokos granola/Musli. Så det lavede jeg her til morgen.

…. Og jeg er fan – det er blevet så lækkert og smager skønt med iskold mælk over. Du kan og så drysse det over din morgen skyr.

Det tager ingen tid at lave, og du har til de næste 5-6 dage, hvis du bare spiser det med mælk.

Opskriften: 

Den søde marinade:

Granola:

  • 2 dl havregryn
  • 1 dl kokosmel
  • 1 dl hampefrø

Efter bagningen:

  • 1 dl Ristet kokosflager

Fremgangsmåde: 

  1. Mos banan og dadler. Vend det sammen med proteinpulver og kokosolie.
  2. Rør alle de andre ingredienser i ‘marinaden’ og fordel det ud på en bradepande med bagepapir.
  3. Bag det nu i 10 min ved 180 grader.
  4. Vend derefter rundt i det, og giv det 8-10 min mere. Hold øje med det, så det ikke bliver for mørkt.
  5. Når det er færdigt, kan du lige smuldre det lidt, hvis det er for store stykker.
  6. Lad det køle af og vend nu de ristet kokosflager i.

Servering:

  • Granola
  • Iskold mælk eller mandelmælk
  • blåbær, hindbær eller jordbær
  • Frisk kiwi eller ananas.

-Velbekomme-

bounty-granola-1

bounty-granola2

 

   

2 kommentarer

  • Terese

    Hejsa

    Kan man erstatte hampefrø med hørfrø eller andet?

    Hvor længe kan det holde sig?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fiskefrikadeller og lun quinoa salat med peanutbutter dressing!