Kokos cookies

Chokolade Granola – sødet med banan og dadler

granola

Mmmmm den lækreste chokolade granola – som du nemt selv kan lave, også tager den kun 10 min. og blande sammen.

Den indeholder en masse gode fedtstoffer, proteiner og ingen raffineret sukker. Og den er også glutenfri. Så hvis du mangler noget til at putte oven på din og børnenes morgen skyr/yoghurt, så prøv og lav den her.

10-12 portioner 

  • 2 dl havregryn
  • 1 dl Quinoa
  • 1 dl kokosmel
  • 1 dl mandler
  • 1/2 dl afskallede hampefrø
  • 1/2 dl chiafrø

‘Den søde marinade’:

  • 1 banan
  • 8 ‘juicy dadler (husk at fjerne stenene).
  • 1 spsk kokosolie
  • 2 tsk Kakao

Efter det er bagt og kølet af:

  • 30 g 80% hakket chokolade

Fremgangsmåde: 

  1. Mos dadler og banan sammen med en gaffel.
  2. Tilsæt kokosolie og kakao, og rør ‘marinaden’ godt sammen.
  3. Rør nu alle de andre ingredienser sammen i en skål.
  4. Hæld ‘marinaden’ i de tør ingredienser og brug nu klør 5 til at blande det godt sammen.
  5. Læg granolaen på en bradepande med bagepapir og fordel del godt ud på bagepladen.
  6. Bag nu granolaen i 10 min ved 180 grader varmluftovn.
  7. Efter 10 min. vender du rundt i granolaen og giver det 10 min mere.
  8. Når det er færdigt skal det køle helt af.
  9. Når granolaen er kølet af, kan du vende de 30 gram hakket chokolade i.
  10. Servere nu granolaen oven på skyr, chiapudding, havregrød eller hvad du nu synes det skal oven på.

-Velbekomme-

granola-1

granola-2

Serverings forslag

laekkerier

Blåbær-Rabarber pure:

  • 2 stængler rabarber
  • 2 dl frosne blåbær
  • 2 spsk kokosolie
  • 2 spsk honning

Fremgangsmåde:

  1. Rens rabarberne og skære dem i skiver.
  2. Vend rabarber, blåbær, honning og kokosolie sammen på en bradepande med bagepapir.
  3. Bag det nu i 20 min ved 180 grader varmluftovn.
  4. Når det er bagt færdigt, blender du det med en stavblender.
  5. Lad det nu køle helt af.

Servering:

  1. Put blåbær-rabarber pureen i bunden af et glas.
  2. Put så skyren oven på.
  3. Og til sidst den lækre choko granola og friske bær.

Det er bare en lækker morgenmad – og en god start på dagen 🙂

-Velbekomme-

Læs også opskriften på ‘Greenie’ Her!

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kokos cookies