Glutenfri Rabarberkage

Gluten- og sukerfri varme hveder

varmer-hveder

Elsker du og så ‘Varme hveder’. Men er du så uheldig at have glutenallergi?

Så er her en opskrift, på lækre gluten- og sukkerfri hveder. De smager virkelig som en rigtig ‘Varm hvede’ og de kan ristes på en brødrister. Er positiv overraket over hvor meget de minder om ‘Hveder’.

Det bedste er at de ikke tager særlig lang tid at lave 😉

6. stk

varme-hveder-ubagt

Fremgangsmåde: 

  1. Rør alle ingredienserne sammen.
  2. Lad dejen stå og trække i 10-15 min.
  3. Form 6 hveder og læg dem op og ned af hinanden på en bageplade. (De er nemmest og forme med våde hænder).
  4. Bag dem i 15-17 min ved 180 grader varmluft ovn.
  5. De bliver lidt flade og skal ikke skæres over.
  6. Smør smørret på bunden af hvederne, hvis du spiser dem når de kommer lige ud af ovnen. Hvis ikke så rist dem senere og servere dem med iskold smør.

-Velbekomme-

hveder

(Indeholder reklame links).

   

5 kommentarer

  • Kristina Bagge

    Kan man erstatte zero melis med sukrin melis?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natasha

    Hvis man skal erstatte melis med noget? Jeg kan ikke nå at bestille det inden fredag?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linn

    Hej 🙂 og tak for lækre opskrifter!
    Jeg vil høre om der er noget man kan erstatte affedet mandelmel og zero melis med?
    Fx knuste mandler og (jeg ved ikke rigtig hvad der kan erstatte zero melis 😉 )

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Helene Sprogøe

      Så lidt.
      Ja prøv med hjemmelavet mandelmel, hvis du trykker på zero melis, så kan du se hvad det er.
      Det er et sødemiddel der ligner flormelis 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri Rabarberkage