Greenie

Glutenfri Rabarberkage

rabarberkage

En virkelig LÆKKER glutenfri Rabarberkage sødet med Dadler og honning og toppet med kokos.

Den er bare GUF.

Servere den med en kold klat neutral skyr eller vanilje skyr eller flødeskum.

6-8 personer.

Kagen:

  • 100 g dadler (husk og fjern stenene).
  • 2 dl Affedet mandelmel eller alm. mandelmel
  • 3 æg
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 2 dl Mandelmælk
  • 1 tsk Bagepulver

Rabarberne: 

  • 3 stk mellem rababerber
  • 1 spsk Honning
  • 1 tak olie

Kokostoppen:

  • 1 dl kokosmel
  • 1 spsk Honning

Fremgangsmåde: 

  1. Skære rabarberne i skiver og vend dem i honning og olie.
  2. Bag dem nu i 12 min ved 180 grader varmluftovn.
  3. Lav kagedejen imens.
  4. Put alle ingredienserne i en foodprocessor og blend dejen glat.
  5. Smør et fad eller en springform på 20 cm i diameter, med olie og hæld dejen op i formen.
  6. Tag nu rabarberne ud af ovnen og drys dem over dejen.
  7. Rør kokos og honning sammen (Smelt lige honningen i micro bølgeovnen, så det er nemmere at få rørt sammen med kokossen).
  8. Drys det over rabarberne og bag nu kagen i 30-35 min. ved 180 grader varmluftovn.
  9. Servere kagen lun med skyr eller flødeskum.

-Velbekomme- 

rabarberkage-3 rarbarberkage-1

2 kommentarer

  • Moni

    Er der en sundhedsmæssig årsag til du bruger mandelmælk? Kan man godt bruge almindelig mælk?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Helene Sprogøe

      Bruger mandelmælk så dem der ikke kan tåle laktose/mælk har mulighed for at lave den, og ja du kan godt bruge ganske alm. komælk.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Greenie