Banan muffins på 5 ingredienser

Kokoskage med Avokadotopping og Hverdagsfavoritter

kokoskage

kokoskage-4

I dag har jeg endelig haft en god undskylding, for at gå i køkkenet og lave en af kagerne fra Hverdagsfavoritter.

I aften får jeg gæster, og de skal selvfølgelig forkæles med en lækker kokoskage. Jeg elsker jo kokos, så håber jeg også mine gæster gøre 😉

Bag bogen ‘Hverdagsfavoritter’ står der 2 meget dygtige piger Julie Bruun og Stinna. Jeg har længe fuldt med i deres mad eventyr på Instagram, og er virkelig imponeret over hvor langt de er nået. De har fået lavet den lækreste bog, med de lækreste opskrifter og billeder.

Bogen indeholder 100 opskrifter. Der er morgenmad, frokost, aftensmad, flotte salater og sunde søde sager. Da Stinna er vegetar, er der og så de lækreste vegetar retter i bogen.

Bogen koster 330 kr. og den er virkelig pengene værd. Så hvis du er interesseret i en meget smuk kogebog. Så køb bogen HER.

Kokoskage med Avokadotopping

8 Stykker

Kokosbund

  • 100 g cashewnødder
  • 50 g kokosmel
  • 1 stor spsk. kokosolie
  • 2 spsk. agavesirup
  • 2 æg
  • ⅓ tsk. vaniljepulver
  • ⅓ tsk. salt

Avocadotopping:

  • 10 bløde dadler
  • 1 spsk. kakaopulver
  • 1 avocado
  • 1 spsk. kokosolie
  • 100 g flødeost naturel

Pynt:

  • Jordbær
  • Blåbær
  • Kokoschips
  • Mynteblade

Fremgangsmåde: 

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Kom cashewnødder og kokosmel i en blender, og kør, indtil det bliver til mel.
  3. Tilsæt kokosolie, agavesirup, æg, vanilje og salt, og blend igen, så du får en jævn dej.
  4. Fordel dejen i en springform med en diameter  på 20 cm. Bag dernæst kagen i cirka 20 minutter, indtil den er flot gylden. Lad kagen køle let af, imens du laver avocadotoppingen.
  5. Lav cremen ved at fjerne stenene fra dadlerne og mose dem med en gaffel i en skål.
  6. Tilsæt kakaopulver, avocadoer, kokosolie og flødeost til skålen, og rør det godt sammen. Fordel toppingen på kagen, og pynt med jordbær, blåbær, kokoschips og mynteblade.

-Velbekomme-

kokoskage-2

Indeholder reklame links

Bogen er modtaget til anmeldelse 🙂

   

3 kommentarer

  • Kristina

    Kan selve kagen laves dagen i forvejen, og så bare vente med topping ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine L

    Heeej <3
    Jeg har fulgt dig i lang tid og synes du er mega spændende!
    Flere af mine veninder er begyndt at købe likes osv på Insta og de har fået meget mere opmærksomhed nu!?? Kender du til sider som f.eks. https://autolikes.dk ? Vil nemlig gerne få flere følgere <3
    Knus Christine <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Helene Sprogøe

      Hej Christine.
      Tak for de søde ord.
      Og nej kender ikke til Autolikes. Alle mine følgere har selv fået, uden noget snyd.
      Få dine følgere ærligt. Hvorfor er det vigtigt med mange følgere??

      Mvh. Helene <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banan muffins på 5 ingredienser