Choko/mynte is

Gulerodskage til morgenmad

gulerodsvaffel

Vafler der smager syndigt – og så smager de af gulerodskage.

Det er da lige lidt få lækkert, så kan du få gulerodskage til morgenmad, med god samvittighed.

4 personer  (4 vafler)

  • 80 g revet gulerod
  • 1,5 tsk stødt kanel
  • 1 spsk kokosolie
  • 3 dadler
  • 2 æg
  • 1 dl rismælk eller skummetmælk
  •  30 g fuldkorns rismel
  • 2 tsk Loppefrøskaller
  • Lidt salt

Topping: 

  • Cheasy kokos skyr eller Alpro kokos yoghurt
  • Gulerodsestrimler
  • Hakket mandler
  • Kanel ‘sukker’ (kanel blandet op med Zero eller sukrin)

Fremgangsmåde:

  1. Riv guleroden og mos dadlerne.
  2. Tilsæt alle de tør ingredienser.
  3. Tilsæt så æg og rismælken.
  4. Rør dejen godt sammen og lad den lige stå og trække 5 min.
  5. Bag nu vaflerne i et forvarmet vaffeljern. Jeg bruger et Tefal snack collection, men du kan og så købe dette HER hvis du ikke har et vaffeljern.
  6. Når vaflerne er bagt, skal du køle lidt af, og du kan nu toppe dem.
  7. Servere dem lune.

-Velbekomme-

Hvad for en kage, skal jeg ellers prøve, at lave som en vaffel? 

gulerodskage

(Indeholder reklame links).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Choko/mynte is