Choko/mynte is

10 ting, du ikke vidste om mig

mig

Nu vil jeg prøve og lave et af de der personlige indlæg 🙂 Håber i vil tage godt i mod det. Måske i kommer til at kende mig lidt bedre.


1. Jeg er 28 år, men har ikke rigtig lært at drikke rødvin endnu, kan ikke se noget lækkert i rødvin :-/ Men mon ikke det kommer en dag.

2. Som 23 årig mistede jeg alt mit hår, viste ikke hvorfor, men har fundet ud af, at det er en sygdom der hedder pletskaldethed. Har fået mit hår igen, men efter min graviditet har jeg fået nye pletter. Denne gang HÅBER jeg virkelig ikke, at jeg taber alt mit hår igen:-(

3. Jeg elsker grøntsager, og skal helst have grøntsager til alle mine måltider. Hvis jeg ikke får noget grønt til min mad, så føler jeg mig ikke ’sund’. Kender i det?

4. Da jeg var gravid med Anna-Olivia, havde vi ikke forventet at det gik så hurtigt. Jeg stoppede med mine p-piller sidst i oktober 2015, og den 3. december 2015 stod jeg med en positiv graviditets test. Havde en lidt skuffet mand der, da jeg havde sagt til ham at der nemt kunne gå 1/2 – 1 helt år før der skete noget 😉

5. Daniel og jeg har været sammen i 13 år. Hvis vi var blevet gift, den dag vi begyndte at komme sammen, så vil vi have haft kobberbryllup den 11. Oktober 2016. Vi blev gift den 15. Oktober 2016 😉

6. Jeg elsker kaffe og drikker kaffe når den søde trang melder sig, det tager nogen gange den søde tand. Andre gange ikke.

7. Kokos er det bedste jeg ved. Alt med kokos er bare så godt. Frisk kokos, bounty (Hjemmelavet), Cheasy’s nye skyr med kokos, kokostoppe osv.

8. Jeg er uddannet væksthusgartner, men efter jeg havde taget den uddannelse, begyndte jeg straks på en ny, og det blev så ernæringsassistent. Så i dag arbejder jeg på plejeboliger i Århus, hvor jeg laver mad til de ældre.

9. Jeg er IKKE en festabe. Elsker at være hjemme i weekenderne og hygge mig med familie eller venner. Gider ikke druk og højt musik, det er bare ikke mig.

10. Vil meget gerne gøre min blog bedre til jer, så kom endelig med forslag til, hvad der kan gøre min blog bedre. Skriv gerne i kommentarfeltet.

Tak fordi i læste med. Håber i blev lidt klogere på hvem jeg er 😉 


bryllup

   

6 kommentarer

 • Charlotte Madsen

  sikke et smukt billede af jer, da i blev gift og Anne-Olivia døbt og en meget smuk brudebuket 🙂 og kjole :)og så sød lille datter 🙂
  Glæder mig til at kigge rundt på din blog:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg eeelsker også kokos. Og rødvin – det har jeg kunne lide siden jeg var 14 😀

  -A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Bruger mig ikke om den måde du formulerer nr 4 på. Din mand bliver ligefrem SKUFFET over at der kun gik 2 måneder, før du blev gravid? Det virker meget stødende og nedladende til folk der virkelig kæmper for at blive gravid. Tænk over det til næste gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mary

   Det er da ikke hendes problem at andre mennesker ikke kan få børn!!
   Og hvis man ikke kan blive gravid er der nok en grund til det. Måske spiser de ikke grønt til hvert måltid som Helene? Det er da en start. Vi er fyldt med tungmetaller, hormonforstyrrende stoffer og har vitaminmangler. Der er grunde til at folk er infertile

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadine

   Hmm, synes efterhånden folk bliver stødt over den mindste detalje. Folk skal lige tage en slapper. Alle har forskellige udgangspunkter. Hvis Helenes kæreste havde regnet med der ville gå ca 1 år før de blev gravide, kan det da godt komme som et chok, derudover tror jeg det er skrevet med et lille glimt i øjet. Er sikker på det ikke var skrevet for at støde nogen. Bloggere kan jo snart ikke skrive noget personligt uden folk føler sig stødt, der blev skrevet om Helene og ikke alle andres situationer!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Choko/mynte is