Protein Ferrero Rocher

Protein Maxibon

 

 

maxibon

Lækre Protein maxibon, de lyder nok lidt besværlige at lave, men de er faktisk ret nemme.

Isformene kan købes HER

maxibon-4

Til 2 stk:

Isen:

Cookies:

  • 1 blød chocolate Chips cookies (Find opskriften HER).

Overtræk:

maxibon-3

Fremgangsmåde:

  • Blend alle ingredienserne til isen sammen. Undtagen chokoladen.
  • Hæld ismassen op i formene, hvor du lige har dækket hullerne til pindene med husfilm.
  • Drys de 15 g. hakket chokolade over ismassen.
  • Læg dem på frost i 3 timer.
  • Skær cookiesen midt over og skær den så den passer til den halve isform.
  • Lirk stille og rolig isen ud af formen (lad den ligge lidt længere hvis det ikke er til). Hvis det er til, lægger du cookies på begge sider af isen.
  • Læg den på frost igen, et par timer.
  • Smelt chokoladen sammen med kokosolie og whey crisps over et vandbad.
  • Tag en tom skål, hold isen over og hæld chokoladen på.

Håber det er til at forstå, og håber i har lyst til at prøve dem.

Kom endelig med billede og feedback hvis i prøver den.

-Velbekomme-

Find alle mine søde opskrifter på min app: Applink.dk/hsk

mixibon-1

(Indeholder reklame links).

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Protein Ferrero Rocher