Protein Ferrero Rocher

Protein Maxibon

 

 

maxibon

Lækre Protein maxibon, de lyder nok lidt besværlige at lave, men de er faktisk ret nemme.

Isformene kan købes HER

maxibon-4

Til 2 stk:

Isen:

Cookies:

  • 1 blød chocolate Chips cookies (Find opskriften HER).

Overtræk:

maxibon-3

Fremgangsmåde:

  • Blend alle ingredienserne til isen sammen. Undtagen chokoladen.
  • Hæld ismassen op i formene, hvor du lige har dækket hullerne til pindene med husfilm.
  • Drys de 15 g. hakket chokolade over ismassen.
  • Læg dem på frost i 3 timer.
  • Skær cookiesen midt over og skær den så den passer til den halve isform.
  • Lirk stille og rolig isen ud af formen (lad den ligge lidt længere hvis det ikke er til). Hvis det er til, lægger du cookies på begge sider af isen.
  • Læg den på frost igen, et par timer.
  • Smelt chokoladen sammen med kokosolie og whey crisps over et vandbad.
  • Tag en tom skål, hold isen over og hæld chokoladen på.

Håber det er til at forstå, og håber i har lyst til at prøve dem.

Kom endelig med billede og feedback hvis i prøver den.

-Velbekomme-

Find alle mine søde opskrifter på min app: Applink.dk/hsk

mixibon-1

(Indeholder reklame links).

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Protein Ferrero Rocher