Banan/peanutbutter is

Protein Ferrero Rocher

Hjemmelavet sukker- og glutenfri Ferrero Rocher

1 stk. på ca. 34 gram indeholder:

  • Kcal: 150
  • Protein: 7 g
  • Kulhydrat: 8 g
  • Fedt: 11 g.

8-10 stk. 

Fremgangsmåde:

  1. Rist hasselnødderne i ovnen i 10-12 min. ved 180 grader.
  2. Når de er ristet færdige, fjerner du skallerne ved at nuller dem sammen.
  3. Tag 8-10 hasselnødder fra til midten.
  4. Smid halvdelen af nødderne i foodpossessoren sammen med de andre ingredienser.
  5. Blend det godt sammen.
  6. Massen bliver lidt smuldret, men kan samles sammen i hånden. Hvis det er helt besværligt, så tilsæt lidt mere vand.
  7. Tril massen til 8 eller 10 kugler med en nød i midten.
  8. Hak resten af nødderne i foodprocessoren, så det stadig er lidt groft.
  9. Rul kuglerne i de hakket nødder, sæt dem på køl og lad dem trække en times tid.
  10. Hvis det skal være lidt luksus, så smelt 50 g chokolade og rul kuglerne der i, også i de hakket nødder.

-Velbekomme –

Håber, I kommer med feedback, hvis i prøver dem.

Find alle mine søde opskrifter på min app: Applink.dk/hsk

fr

(Indeholder reklame links).

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Banan/peanutbutter is