Sundere Studenterbrød

Blomkåls pizzasnegle med pesto og tun

blomkaals-pizzasnegle

I dag har jeg været i køkkenet og lavet Blomkåls pizzasnegle. De blev VIRKELIG gode, bedre end jeg havde turde tro.

De er lækre til madpakken eller til aftensmad 😀

12-15 stk.

  • 300 g blomkål
  • 3 store æg
  • 2 spsk loppefrøskaller
  • 2 spsk Chiafrø
  • 2 tsk salt
  • 1 dl rismælk, mandelmælk eller skummetmælk

Fyld:

  • 1/2 glas tomat tang pesto eller alm. rød pesto eller tomatsauce
  • 1 dåse tun i vand
  • 1 lille rødløg i tern
  • 1 peberfrugt i tern
  • 1 revet gulerod
  • 150 g 13% cheasy revet ost

Fremgangsmåde:

  1. Riv blomkålen på den grove side af dit rivejern.
  2. Rør alle de andre ingredienser i, og lad nu dejen stå og trække i 10 min.
  3. Hæld derefter dejen ud på en bradepande med bagepapir, og glat dejen ud.
  4. Bag nu bunden i 10 min. ved 200 grader (alm. ovn).
  5. Tag bunden ud og smør den med pesto eller tomatsauce.
  6. Fordel de andre ting (IKKE OSTEN) ud på bunden, og bag nu bunden med fyldte i 10 min. mere.
  7. Efter 10 min. tager du ‘pizzaen’ ud og drysser halvdelen af osten over.
  8. Rul nu bunden som en roulade og skær den i 12-15 skiver.
  9. Fordel skiverne på bradepanden, og fordel resten af osten oven på ’sneglene’.
  10. Bag nu sneglene i 5-6 min (til osten er smeltet).
  11. Derefter er de klar til servering.

Servere dem evt. med en god salat.

-Velbekomme –

Hvis du vil have andet fyld, så bytter du bare ud til, hvad du gerne vil have.

blomkaals-pizzasnegle-2

(Indeholder affiliate links)

   

4 kommentarer

  • Henrik

    Mums mums og mums!!!! De blev aftensmaden i dag. De er super gode! Jeg brugte solsikkekerner istedet for chiafrø. Og brugte HUSK. Tak for Endnu en fantastisk opskrift. 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Hej. Kan man bruge den gule Husk ( fiber husk) istedet for de loppefrøskAller du bruger?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere Studenterbrød