Sunde Lakrids trøfler

Fuldkorns pølsehorn

hampe-poelsehorn-1

Lækre og luftig fuldkorns pølsehorn med 2 meget sunde ingredienser.

Tang og Hamp. Lyder måske ikke særlig lækkert, men det er det. De indeholder tang Fuldkornsmel (Købes her) og Hampefrø (Købes her).

Hvis du ikke er interesseret i disse ingredienser, så kan du bare bruge alm. fudkornsmel og sesamfrø eller hørfrø.

10 Stk.

  • 4 dl lunkent vand
  • 25 g gær
  • 70 g havregryn
  • 20 g afskallede hampefrø
  • 100 g tang fuldkornsmel
  • 2 tsk salt
  • 3 tsk sukker (gærrens madpakke).
  • Ca. 300 g hvedemel
  • 5 gode pølser

Pynt:

  • 1 æg til pensling
  • afskallede hampefrø

Fremgangsmåde:

  1. Rør vand og gær sammen.
  2. Tilsæt havregryn, fuldkornsmel, hampefrø og sukker og rør det godt sammen.
  3. Tilsæt hvedemelet lidt af gangen og ælt dejen sammen.
  4. Lad dejen stå at hæve 30 min.
  5. Del dejen i 2 og rul 2 kugler, rul kuglerne ud med en kagerulle og skær 5 trekanter af cirklerne
  6. Del pølserne så du har 10 halve pølser.
  7. Rul pølserne ind i dejen.
  8. Sæt pølsehornene på en braddepande med bagepapir.
  9. Læg et viskestykke over og lad dem stå at hæve i 30 min. mere.
  10. Pensle dem nu med æg og drys afskallede hampefrø over.
  11. Bag pølsehornene ved 200 grader (varmluft) i 10-12 min.
  12. Servere pølsehornene med tang pesto eller bare ketchup og remoulade 😉

– Velbekomme –

hampe-poelsehorn

(indeholder affiliate links)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde Lakrids trøfler