Tex-mex-style butternut-tacos med oksekød

Pølser og Pommes (På en sundere måde).

poelser-og-pommes

Da jeg var lille, var pølser og pommes noget af det bedste man kunne servere til mig (sådan er det vist for mange små børn). Nu er jeg blevet voksen, og nu ved jeg jo at det ikke er det sundeste man kan spise 🙁

Men men men…. Så er det jo godt man kan lave et sundere alternativ til dette, som faktisk smager bedre:-D

Tips:

  • Byt pølsen ud med en god pølse fra en god slagter. Og sørger for at få den pølse med højst kød procent.
  • Lav sweet potatoes og pastinak fritter bagt i ovnen.
  • Byt Ketchup og remoulade ud med Tang pesto og syltet rødløg.
  • Lav en god grov salat, som mætter godt.

Pommes:

4 personer: 

  • 1 store sweet potatoes (600 g)
  • 2 store pastinakker (600 g)
  • Olie
  • Groft salt.

Fremgangsmåde: 

  1. Skræl sweet potatoes og pastinakkerne.
  2. Skære dem ud i stænger, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  3. Vend dem i lidt olie og drys groft salt over.
  4. Sæt dem i en opvarmet ovn (200 grader) og bag dem i 30 min.
  5. Pastinakkerne bliver ok sprøde, og sweet potatoes bliver sprøde uden på og bløde inden i.

pommes

– Velbekomme –

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tex-mex-style butternut-tacos med oksekød