Sukkerfri fuldkorns fastelavnsboller

Fuldkorns scones og hjemmelavet Nutella

scones

Det er Valentinsdag i dag – Så derfor har jeg lavet et par opskrifter med chokolade. Da vi jo alle ved, at chokolade er vejen til mange pige hjerter;-)

Derfor har jeg lavet engang fuldkorns scones og Hjemmelavet Nutella. Begge ting er sukkerfri.

Så er der chokolade for alle pengene.

9 stk. scones

Fremgangsmåde:

  1. Bland mel og bagepulver sammen.
  2. Skær smørret i små tern og smuldre det i mel blandingen.
  3. Tilsæt æg, skyr, mælk, salt, zero melis og en most banan.
  4. Rør dejen godt sammen.
  5. Hak chokoladen og ælt den i dejen.
  6. Rul dejen ud så den er ca. 1 cm tyk.
  7. Tryk scones ud med en kop eller en rund form.
  8. Pensle dem med æg og bag dem i ovnen ved 180 grader (varmluftovn) i 15 min.
  9. Når de er færdige skal du køle af.

Nutella

hasselnoedder

  • 150 g bagte hasselnødder
  • 40 g 80% chokolade
  • 4 spsk zero melis eller sukrin melis
  • 4 spsk bagekakao
  • 1 dl 38% fløde
  • 1 knivspids salt

Fremgangsmåde:

  1. Bag hasselnødderne i ovnen ved 180 grader i 8-10 min.
  2. Efter de er bagt skal de køle af.
  3. Rul skallen af dem og put dem i en minihakker.
  4. Put de andre ingredienser i og blend massen ‘smooth’.

Så lækker.

nutella-floede

– Velbekomme –

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sukkerfri fuldkorns fastelavnsboller