Blomkålspandekager med kød/grøntsagsfyld og guacamole.

Gullaschsuppe – med en masse smag

gullaschsuppe

En rigtig lækker simreret med masser af saft og kraft 😀 Og mætter virkelig meget 🙂

Indeholder en masse protein og en masse gode fiber fra de grov grøntsager.

Til 4 pesoner: 

  • 1,2 kg Oksebov
  • 50 g. smør (til stegning)
  • 3 porre
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 stor pastinak
  • 3 store gulerødder
  • 1 dåse hakket tomater
  • 1/2 liter vand
  • 2-3 tsk salt
  • 1-2 tsk peber
  • 8 stk. kartofler (skal først koge med 1 time før servering).

Fremgangsmåde: 

  1. Skær okseboven i tern, gem benet hvis der er ben med i boven, det skal koge med da det giver kraft og smag.
  2. Rens porre, skræl løgene, hvidløg, pastinak og gulerødder.
  3. Hak grøntsagerne en mundrette bider.
  4. Brun kødet af i smørret.
  5. Tilsæt grøntsagerne og rør det godt sammen.
  6. Tilsæt vand og hakket tomater. Og tilsæt krydderierne.
  7. Lad det stå og simre i 3-4 timer.
  8. Skræl kartoflerne og skær dem i tern, tilsæt dem suppen 1 time før du servere suppen, så de kan stå og simre sig møre.
  9. Jo længere det står og simre –  jo bedre bliver det.

Servere suppen med:

Velbekomme.

gullasch

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomkålspandekager med kød/grøntsagsfyld og guacamole.