Spinat æggewrap - med kød og grønt.

Lækre sprøde falafler.

falafler

Falafler er vores ynglings vegetarret her hjemme, de smager bare skønt og har masser af smag. De er fyldt med proteiner fra planteriget og indeholder en masse gode fiber.

… Og så mætter de bare godt:-)

Min opskrift på falafler kommer lige her:

Til 4 personer (ca. 16 stk).

  • 200 g tørret kikærter (sættes i blød dagen før).
  • 1 Løg
  • 2-3 fed hvidløg
  • 1 Bundt persille
  • 1 god håndfuld spinat
  • 1 stor gulerod
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 2 tsk stødt koriander
  • 2 æg
  • 75 g fuldkornsrismel
  • 1 dl mandelmælk
  • 2 tsk chiafrø

blend

Fremgangsmåde:

  1. Sæt kikærterne i blød dagen før (skal stå i blød 10-12 timer – og skal ikke koges før brug).
  2. Put alle ingredienserne i en foodprocessor.
  3. Blend det godt sammen.
  4. Lad nu ‘farsen’ stå 1 times tid på køl, så den kan stå og trække og sætte sig.
  5. Varm nu en pande op med 5 spsk. rapsolie og form falaflerne.
  6. Steg dem i olien, ind til de er godt sprøde på begge sidder.

Servere dem i spinat æggewraps – med revet blomkål, frisk spinat, rå løg, agurk, tomat, peberfrugt og avokado 😀

Endnu en nem opskrift, som ikke tager lang tid at lave. Nem og lækker ‘fastfood’.

falafel

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinat æggewrap - med kød og grønt.