Club sandwich - Grønt på en sjovere måde.

Spinat æggewrap – med kød og grønt.

spinat-pandekager

De her spinat pandekager er gluten- og laktosefri – de er saftige og lækre og perfekte med fyld i.

…. Og det bedste er at de er virkelig nemme at lave.

Til 4 personer:

Pandekagerne:

  • 4 æg
  • 1,5 dl mandelmælk
  • 70 g. fuldkorns rismel
  • 2 håndfulde hakket spinat
  • 2 revet gulerødder
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber

Kødfyldet:

  • 350 g øko oksekød 4-7% fedt
  • 2 porrer
  • 1 rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk tang krydderier (kan undlades).
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber

spinat-pande

Fremgangsmåde:

Pandekagerne:

  1. Skyl spinaten og skræl gulerødderne.
  2. Hak spinaten og riv gulerødderne.
  3. Rør æg, mel, mælk og krydderierne sammen.
  4. Rør spinat og gulerødderne i massen.
  5. Varm en pande op med lidt rapsolie.
  6. Hæld pandekagedejen på den varme pande, og vend den når den er bagt på den ene side og bag nu den anden side. Bag i alt 4 pandekager af denne portion.

Kødfyldet:

  1. Rens porerne, skræl løget og hvidløget.
  2. Hak det hele.
  3. Svits løgblandingen i en varm pande med lidt rapsolie.
  4. Lad det stå og svitse et par minutter.
  5. Tilsæt kødet og vend det sammen med løgene.
  6. Lad det stå og simre, ind til kødet er brunet af.
  7. Tilsæt nu salt og peber og smag det til, så du får det som du vil have det.

Andet fyld:

  • Frisk spinat eller spidskål
  • Avokado
  • Agurk
  • Tomat
  • Revet gulerod
  • Peberfrugt

Velbekomme.

pandekager

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Club sandwich - Grønt på en sjovere måde.