Shepards pie - med hakket kylling og sweet potatos/gulerodsmos

Kål Wrap eller Pirogger

kaal-wrap

Forslag til en sund aftensmad:-D Kål wrap eller pirogger med masser af grønt.

Så lækkert og uden gluten og med masser af smag.

Til 4-5 stk:

  • 300 g 3-7% oksekød
  • 1 porre
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 gulerødder
  • 1/2 squash
  • 1 pastinak
  • 1-2 tsk tørret timian
  • smag til med salt og peber 
  • 4-5 hvidkålsblade

Fremgangsmåde:

  1. Hak porre og løg
  2. Riv gulerødder, squash og pastinak.
  3. Svits porre, hvidløg, løg og kød sammen.
  4. Tilsæt de andre grøntsager, og lad det stå og simre lidt.
  5. Smag til med timian, salt og peber.
  6. Fordel fyldet i de 4-5 kålblade.
  7. Drys lidt ost over og rul dem sammen.
  8. Servere en råkost til, lavet på gulerod, rødbede og æble.

Muuuums og Velbekomme:-)

2 kommentarer

  • Pia Sørensen

    Det var vores aftensmad i dag – superlækkert. Jeg kan dog ikke lide rå hvidkål og derfor kogte vi dem og lavde det til kåldolmere.
    Tak for opskriften, har aldrig spist så godt som efter vi er begyndt at følge opskrifterne herinde.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det ser da super lækkert ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shepards pie - med hakket kylling og sweet potatos/gulerodsmos