Boller i Karry - med grønt

Lakseroulade

lakseroulade

Sikke en lækker aftensmad vi fik i dag – lavede den i formiddags og kunne så tag til Bikefit burn her i eftermiddags. Da jeg kom hjem, skulle den bare lige anrettes. Så lækker og min mand var helt vild med den.

Til 4 personer

Bunden:

  • 6 æg
  • 75 g. frisk spinat
  • 1 dl havregryn
  • 1,5 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 4 små revet gulerødder

Fyldet:

  • 150 g. røget laks
  • 100 g. Buko hvidløgs smøreost (hvis du gerne vil have den mere fedtfattig – så rør 100 g hytteost sammen med et halv hakket rødløg og 1 fed hvidløg).

Pynt:

  • Tomater
  • Avokado
  • Rejer
  • Evt. 1 skive rugbrød

Fremgangsmåde:

  1. Put æg, havregryn, spinat og krydderier i en blender.
  2. Blend det godt sammen.
  3. Skræl gulerødderne og riv dem, og vend dem så i spinat/æggemassen.
  4. Hæld nu massen ud på en braddepande med bagepapir, og fordel massen så du får en fin firkant.
  5. Bag den i 8-10 min ved 200 grader (varmluftovn).
  6. Tag nu bunden ud af ovnen og lad den køle helt af.
  7. Når bunden er kold, kan du smøre osten på og fordel laksen.
  8. Rul nu rouladen sammen, og lad den gerne stå på køl et par timer inden servering – så den kan stå og sætte sig.
  9. Skær nogen passende skiver og servere dem med rejer, avokado og tomater- SÅ LÆKKERT.

Velbekomme. 

dsc_0203

 

   

9 kommentarer

  • Pia

    Fyldte du dejen ud i hele bradepanden? Eller bruger du en mindre bradepande?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Helene Sprogøe

      Nej den skal ikke fylde hele bagepladen, laver en fin firkant i bagepladen 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Majken

    Hejsa. Har forsøgt mig med denne, men bunden bliver noget flad og bombastisk i det. Kan det godt passe du bare blænder tingene sammen eller skal hvider piskes stive og blandes i som jeg kan se gøres i nogle udgaver? Mvh Majken

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Helene Sprogøe

      jeg blended bare det hele sammen, som jeg har skrevet 😉
      Og min bund blev skam helt fin.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke

    Kan man bruge alm ovn istedet for varmluftovn? 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke

    Kan man bruge alm ovn istedet for varmluftovn?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Kan man udskifte havregrynene med husk eller noget andet? Min kæreste er nemlig overfølsom overfor havre…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boller i Karry - med grønt