Banan/kanel vafler.

Broccoliboller ALA Bernerh.

broccoliboller

De her broccoliboller kan jeg ikke tag æren for, men vil alligevel gerne dele dem med jer. Det er  Heidi Berner, min instagram veninde der står bag dem.

Fik dem en dag hjemme ved hende, hvor vi holde en af vores sunde instagram brunch.

6-8 boller

  • 1 Broccoli med stok
  • 1 dl havregryn
  • 3 æg
  • 2 spsk fiber husk (loppefrøskaller
  • 6 spsk rismel/mandelmel eller hvad du nu vil bruge.
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 2 tsk oregano

Fremgangsmåde:

  1. Damp broccolien mør (5-6 min).
  2. Blend broccolien til mos.
  3. Tilsæt de andre ingredienser og blend det godt sammen.
  4. Lad det stå og trække 10-15 min.
  5. Form 6-8 ‘boller’.
  6. Bag bollerne i 30 min. ved 180 grader
  7. Når de er bagt færdige, så lad dem lige stå og sætte sig lidt.
  8. Derefter kan du bruge dem til morgenmad, frokost eller aftensmaden 🙂

Velbekomme.

….. Og tak for en dejlig opskrift Bernerh 😀

   

11 kommentarer

  • Nicla

    Mine boller er blevet meget flade. Kommer du lidt væske i blenderen sammen med broccolien?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette svane

    De ser vildt lækre ud! Ved du hvor mange kcal de indeholder pr.stk?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carina

    Hej. Tak for en lækker opskrift, som skal prøves i weekenden 🙂 Hvad benytter du til at blende det hele med? Mvh Carina

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Helene Sprogøe

      Jamen jeg vil bruge en blender eller en foodprocessor 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja

    Tror du kikærtemel ville kunne gå?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Helene Sprogøe

      Prøv:-) Så længe du bruger noget mel, så tror jeg at det er helt lige meget hvad slags du bruger 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Kan man bruge kokosfibermel?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    De 180 grader er det ved varmluft eller alm. Ovn? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Dahlstrøm

    Sikke en lækker opskrift! Er det muligt at skifte havregryn ud med noget andet?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Helene Sprogøe

      Prøv og byt den ud med en slags mel 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banan/kanel vafler.