Glutenfri pølsehorn på 3 måder.

Lækker cremet Hokkaido græskarsuppe.

hokkaido-graeskar-suppe

Aftensmaden i går stod på en lækker hokkaido græskarsuppe toppet på skyr, lidt bacon og Hammus 🙂 Jeg elsker hokkaido suppe, den bliver altid lækker og cremet, uden at man skal tilsætte fløde.

Til 4 personer.

  • 1 kg øko. hokkaido græskar
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. rapsolie
  • 1 spsk. karry
  • 1/2 liter vand
  • 2 dl rismælk eller alm. mælk
  • 1,5 tsk tang salt eller alm. salt
  • 1 tsk. peber
  • 1 okse eller kylling bouillon terning

Topping:

  • 300 g. bacon
  • Skyr
  • Hammus

Fremgangsmåde: 

  1. Vask græskarret, fjern kernerne og skære det i tern. ( behold skrællet på, kan sagtens spises).
  2. Skræl hvidløg og løg og skær der i både.
  3. Svits karry, løg, hvidløg og græskarret i olien.
  4. Når det har stået i ca. 5 min. tilsætter du vand, bouillon terning og krydderier.
  5. Lad det nu stå og kog i 20 min.
  6. Efter 20 min. tilsætter du rismælk/mælk og blender nu suppen med en stavblender.
  7. Blend det indtil der ikke er flere klumper i.
  8. Servere suppe med lidt bacon, skyr og hammus.

Velbekomme. 

hokkaido-suppe

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri pølsehorn på 3 måder.