Sund tømmermændsmad!!

Broccoli Toast – mere grønt i hverdagen.

dsc_0175

Mums…. De her Broccoli Toast var min frokost i dag, de er virkelig lækre og nemme at lave 🙂

For at lave 4 stk.

  • 1 broccoli med stilk
  • 4 æg
  • 1 spsk. FiberHusk
  • 2 tsk. Chiafrø
  • 1 dl Rismælk eller alm. mælk
  • 1 tsk. salt

Fremgangsmåde: 

  1. Riv broccolien på din foodprocesser.
  2. Hæld broccolien op i en anden skål, og tilsæt de andre ingredienser.
  3. Lad det stå og trække i 10-15 min.
  4. Hæld massen ud på en bradepande med bagepapir, og glat det ud. Til en firkant på ca. 25*30 cm.
  5. Bag det i 15 min. ved 180 grader.
  6. Når det er bagt færdig skal det stå og køle lidt.
  7. Skær lige store firkanter ud af den ene firkant.
  8. Tag 4 bunde og put hamburgerryg, ost, løg og peberfrugt på.
  9. Tag de 4 andre bunde og læg oven på de andre med fyld.
  10. Bag toastene i en toaster, derefter er de klar til servering.

Velbekomme 🙂

dsc_0171

Få mere grønt ind i hverdagen, på en sjov måde 😀

   

54 kommentarer

  • Cecilie

    Jeg regner opskriften ud til ca. 530 kcal til dem der er interesserede 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Patricia

    Kan de fryses ned??☺

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Christiansen

    Hej Helene 😊
    Hvis man nu ikke lige ejer en foodprocessor kan man så bruge en mini hakker eller bare et normal rivejern ? 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Helene Sprogøe

      Selvfølgelig kan du det, bare broccolien bliver revet/hakket😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lina

    Kan de fryses??

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Et alternativ til husk?
    Gerne et sundt, har du et forslag?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia Sørensen

    Da vi ikke har nogen toaster i huset blev det lavet i ovnen, men det gav ikke helt det ønskede resultat, så nu er der kommet en toaster på ønskesedlen. Min mand havde også for meget hakket rå løg i, så tror vi prøver med løgringe næste gang, men ellers smagte det rigtig godt og blev meget mæt. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anne

      Vi har lige investeret i en panini toaster – virkelig anbefalingsværdig😍👍🏼

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Didde Maria Sigersted Jessen

    Kæmpe succes! Jeg serverede en toast som eftermiddags snack og vi var begge så mætte, at vi skubbede aftensmaden et par timer 🙈 Nem at lave og lækker at spise! TAK 🙏 (resten af “dejen” blev lavet til pizzabund 👍)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janni

    Hvor mange kalorier er der i hver toast?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Helene Sprogøe

      Det ved jeg ikke 😉 Regner ikke kalorier. Så hvis du vil vide det, må du igang med at regne 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Hejsa.
    Kan Chia frø erstattes af mere HUSK?
    Din blog ser rigtig lækker ud, har brugt flere af dine opskrifter. TAK.’

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Helene Sprogøe

      Ja tror jeg sagtens du kan 😀 Og tusind tak for de søde ord <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Lønsmann

    Chia frø er billige i netto

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

    Er der nogen som har regnet kalorier ud på denne opskrift ??

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lonnie

    Hej. 🙂
    Det ser bare så lækre ud.
    Jeg vil prøve kræfter med dem. 🙂
    Hvor plejer du at købe Chiafrø, jeg er endnu ikke stødt på dem.
    Hvis man vil gemme til et par dage, er det så en fordel ikke at lave toasten færdig, men lade den færdige dej være på køl og så lave toasten når man skal have den?
    På forhånd tak for svar. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Helene Sprogøe

      Hej Lonnie, jeg køber mine chiafø ved bodylab.
      Men de kan os købes i de fleste supermarkeder.
      Jeg ville bage det hele også højst have dem på køl i 2-3 dage, nu er det jo broccoli;-)
      Ellers frys dem ned 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Lonnie

      Tak for svar. 🙂
      Ja bage hele dejen? Og sætte op køl?
      Ikke lave alle toast og sætte dem på køl?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Fiber Husk og loppefrøskaller er det ikke det samme?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte Jørgensen

    Hvor længe kan de holde sig??

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Helene Sprogøe

      Altså nu er det jo broccoli så et par dage, vil jeg mene:-) Men det er jo en vurderings sag 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Kan man evt bruge vand i stedet for mælk/sojamælk m.m?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Søs

    Hej, ved du om jeg kan bruge mandelmælk i stedet? Venligst søs

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Er brødet fast? Det smuldre ikke for hinanden?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    Kan man bruge fiberhusk Istedet for husk?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

    Behøver man ar bruge husk? 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Helene Sprogøe

      Prøv og brug lidt ekstra chiafrø hvis det er:-) De har jo samme egenskab, de suger væde til sig 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Louise

    Hej ☺ Kan man mon rive broccolien på et alm rivejern? Ville man skulle rive stilken også?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Helene Sprogøe

      Ja selvfølgelig kan du det, men det bliver nok lidt af et arbejde;-)
      Ja hele broccolien skal bruges 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

    Hej ☺ Kan man mon rive broccolien på et alm rivejern? Ville man skulle rive stilken også?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ser mega lækkert id skal klart prøves 🙂
    To hurtige spørgsmål:
    1) kan chia frø og husk erstattes ? Kan ikke lide chia føring husk får jeg i forvejen i pille form ?!
    2) kan de laves (til sidst) på anden måde end i toaster ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Helene Sprogøe

      Prøv dig frem;-) ved ikke lige hvad der skulle kunne erstatte husk og chiafrø, men prøv med noget fuldkornsmel.
      Mon ikke de kan varmes i ovnen med ost og hamburgerryg i, de får nok bare ikke samme overflade, som hvis de kommer i en toaster 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Toast kan laves på en pande. Så bliver de lækre sprøde også 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Winnie

    Hej.
    Har du ernæringsindholdet på de lækre broccolitoast? 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Helene Sprogøe

      Nej, regner ikke kalorier, så hvis du vil vide det, så må du selv igang med at regne 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Bols

    Alternativ til chiafrø? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Helene Sprogøe

      Prøv med lidt ekstra husk, de har sammen egenskab, begge ingredienser sure væde til sig 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Dem kunne jeg godt tænke mig at lave. Men har ingen husk i huset, kan dette undlades eller erstattes med andet?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Helene Sprogøe

      Prøv med lidt ekstra chiafrø, de har sammen egenskab, begge ingredienser sure væde til sig 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

    Ser virkelig lækkert ud. Kan man undlade eller erstatte husk?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Helene Sprogøe

      Prøv med lidt ekstra chiafrø, de har sammen egenskab, begge ingredienser sure væde til sig 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

    Har ingen foodprocessor – kan en stavblender/alm. blender bruges? 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Helene Sprogøe

      Prøv, nu har jeg jo revet det på min foodprocessor, og ikke blendet det 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jannie

    Kan selve brødet fryses? Alternativt holde sig på køl?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Helene Sprogøe

      Prøv, kan ikke se hvorfor det ikke skulle kunne fryses 😉 Vil mene de kan holde sig 2-3 dage på køl. Men det er jo en vurderings sag 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Hej Helene
    Kan man bruge et alternativ, istedet for husk?

    Mvh

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nøøøj, det må jeg prøve. Jeg er rigtig glad for broccoli, og dette er en god måde at få variation i brugen af broccoli. MUMS. 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund tømmermændsmad!!