Bounty med appelsin twist

Nemme chokoladebrud

img_6089

Min svigermor havde lavet nogen lækre chokoladebrud denne jul – med skumfiduser, marcipan og pistacienødder. Er ret vild med dem, og vil derfor gerne dele opskriften med jer her inde.

For at lave dem skal du kun bruge 4 sølle ingredienser.

  • 250 gram chokolade
  • 75 gram marcipan
  • 50 gram pistacienødder
  • 25 g miniskumfiduser

Fremgangsmåde:

  1. Hak chokoladen fint.
  2. Smelt halvdelen af den over vandbad.
  3. Når chokoladen er smeltet, vender du resten af chokoladen i og rører til det er smeltet.
  4. Skære marcipanen i mindre stykker.
  5. Rør marcipan, pistacienødder og skumfiduser i chokoladen.
  6. Hæld massen i en form på ca. 15*15 cm, og sæt det køligt.
  7. Når chokoladen er størknet, kan du skær brudene ud.
  8. Stil dem køligt. F.eks. i en bøtte med låg i køleskabet.

Velbekomme.

img_6091

Glædelig 1. Juledag!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bounty med appelsin twist