Ovnbagte klejner - et sundere alternativ til de alm. klejner.

Hyttealamande

 

hyttealamande

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg ELSKER risalamande, og skal helt sikkert have det juleaften.

Men til jer som gerne vil havde et sundere alternativ til en proteinrig, cremet og lækker ‘risalamande’. Kommer der her en opskrift på Hyttealamande.

(Ernærinigsberegning på denne opskrift ligger på min app: Apllink.dk/hsk ).

Til 2 portioner skal du bruge:

  • 1 dl piskefløde
  • 250 g. Hytteost
  • 1 dl skyr
  • 1/2- 1 tsk vaniljepulver
  • 1 tsk mandelessens
  • 1-2 spsk bodylab zero
  • 20-30 stk. Mandler

Fremgangsmåde:

  1. Pisk fløde (må stadig gerne være lidt flydende, så skal ikke piskes hårdt).
  2. Vend alle de andre ingredienser i fløden undtagen mandlerne.
  3. Hæld kogende vand over mandlerne og lad dem stå lidt.
  4. Smut skallen af mandlerne, og hak dem.
  5. Rør mandlerne i ‘risalamanden’ og den er herefter klar til servering.
  6. Server den med sukkerfri kirsebærsovs eller jordbærsovs.

En virkelig nem og lækker ‘risalamande,, som ikke tager særlig lang tid at lave.
Er selv overrasket over hvor meget den faktisk smager af rigtig risalamande😍

hyttealamande-guf

2 kommentarer

  • Jean

    Kan man erstatte bodylab af noget andet? Eller kan det helt undlades? 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Helene Sprogøe

      Du kan bruge alm. sukker eller sukrin 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ovnbagte klejner - et sundere alternativ til de alm. klejner.